« terug naar vorige pagina

Assistent-controller (a.i.)

Ben jij een ambitieuze (interim) assistent-controller die sterk is met cijfers, bij voorkeur kennis heeft van de eerstelijns gezondheidszorg,  en prettig samenwerkt? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op de functie van

Assistent-controller SHG-Groep (a.i.)

Voor ca. 6 maanden vanaf 1 januari 2023 (of eerder), voor 28-32 uur per week

Wie zijn wij?

SHG Groep staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Samenwerking, eigenaarschap, participatie en ontwikkeling vormen daarbij centrale begrippen. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken in Den Haag, met een kleine ondersteuningsorganisatie in Rijswijk. De organisatie en sector zijn dynamisch en SHG heeft een ambitieuze ontwikkelagenda!

Wat ga je doen?

Als assistent-controller maak je deel uit van het financiële team en je rapporteert aan de controller. Je bent een vraagbaak voor managers en de accountant, en bent een aanspreekpunt voor medewerkers van de financiële administratie.

Je hoofdtaken bestaan uit ondersteuning van de controller bij:

  • Dossiervoering voor jaarrekeningen, begrotingen en verantwoordingen;
  • Input leveren voor rapportages en sturingsinformatie;
  • Uitvoering van controlewerkzaamheden (financiële processen, maandafsluiting, salarismutaties, enz.);
  • Dataverzameling uit diverse systemen (Medicom, Pharmacom, Evry, Fysioroadmap) t.b.v. rapportages;
  • Opstellen van concept belastingaangiftes;
  • Beheer van de workflow voor inkoopfacturen en betaalbaarstelling van facturen en betalingen.

Wie ben jij?

Je bent een ondersteuningsgerichte assistent-controller. Je bent integer, open en transparant:  je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent sterk op de inhoud maar kunt de cijfers ook goed uitleggen en relevante instructies geven. Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO+-niveau en 5 jaar werkervaring. Je hebt affiniteit met relevante softwarepakketten, waaronder Exact en Afas.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature en SHG? Neem dan gerust contact op met Gerda Voorwinde, bestuurssecretaris via 070-3888500 of bestuurssecretaris@shg.nl.