« terug naar vorige pagina

Apothekersassistent apotheek Houtwijk

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grote eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken. Binnen de apotheken werken we met teams waarbij we aandacht voor elkaar en de cliënten erg belangrijk vinden. Samen met de gezondheidscentra bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten uit de wijk.

Wil jij samen met ons meewerken om de gezondheid in onze wijken te bevorderen? Dan ben jij degene die wij zoeken!  Voor onze apotheek Houtwijk zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste

Apothekersassistente (24-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is om samen met je collega’s de volledige medicijnuitgifte voor te bereiden en klaar te zetten. Daarnaast sta je cliënten op een vriendelijke manier te woord en adviseer je over het juiste gebruik van de geneesmiddelen. Ook promoot je actief de verkoop van andere artikelen die in de apotheek verkrijgbaar zijn.

Wat vragen wij?

Wij worden enthousiast van kandidaten die de opleiding apothekersassistente hebben afgerond. Twee jaar werkervaring als apothekersassistent is fijn, maar we vinden het niet erg om assistenten, die net van school komen, verder op te leiden in de praktijk. Ervaring met Pharmacom en werken met het Digitale Recept is een pré.

Als persoon vinden we het belangrijk dat je rust en overzicht houdt in een hectische omgeving. Daarnaast zijn samenwerken, zelf organiserend vermogen, collegialiteit en flexibiliteit belangrijke competenties.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Voor het arbeidsvoorwaardenpakket nemen wij als leidraad de cao apotheken. We vinden ontwikkeling  en modernisering erg belangrijk en daarom bieden wij diverse mogelijkheden om je bij te scholen. Ook hebben wij regelmatig leuke uitjes met het team en hebben wij eens in de twee maanden een borrelmiddag bij één van onze centra.

Spreekt dit jou aan?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R. Lalbahadoersing, manager apotheken, tel. 06-42455221.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur kun je je brief en CV sturen naar rlalbahadoersing@shg.nl, manager apotheken.

Wil je meer weten over SHG, kijk dan op onze website www.shg.nl.