« terug naar vorige pagina

Apothekersassistent apotheek Leidschenveen

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grote eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes ‘Service’ apotheken. Binnen de apotheken werken we met teams waarbij we aandacht voor elkaar en de cliënten erg belangrijk vinden. Samen met apotheek Veenland en de gezondheidscentra bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten in de wijk Leidschenveen. Ook verzorgen we voor verschillende instellingen in de wijk de medicatie, onder andere voor Hospice ‘de Witte Roos’.

Wil jij samen met ons meewerken om de gezondheid in de wijk te bevorderen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor onze apotheken Leidschenveen en Veenland zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en kundige

Apothekersassistente (24-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is om samen met je collega’s de volledige medicijnuitgifte voor te bereiden, klaar te zetten en om baxtermedicatie te verzorgen. Daarnaast sta je cliënten op een vriendelijke manier te woord en adviseer je over het juiste gebruik van de geneesmiddelen. Ook promoot je actief de verkoop van andere artikelen die in de apotheek verkrijgbaar zijn. Binnen ons team is de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als kwaliteit assistent, baxter assistent of het uitvoeren van Service Apotheek projecten.

Wat vragen wij?

Wij worden enthousiast van kandidaten die de opleiding apothekersassistente hebben afgerond. Ook verwachten wij dat je aantoonbaar,  minimaal twee jaar werkervaring hebt als apothekersassistent en kunt werken met Pharmacom nieuw en affiniteit hebt met digitalisering en automatisering in de apotheek.

Als persoon vinden we het belangrijk dat je rust en overzicht houdt in een hectische omgeving. Daarnaast zijn samenwerken, zelf organiserend vermogen, collegialiteit en flexibiliteit belangrijke competenties.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Voor het arbeidsvoorwaardenpakket volgen wij de CAO apotheken. We vinden ontwikkeling  en digitalisering erg belangrijk en daarom bieden wij diverse mogelijkheden om je bij te scholen. Ook hebben wij regelmatig leuke uitjes met het team.

Spreekt dit jou aan?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R. Lalbahadoersing, manager apotheken, tel. 06-42455221 of mevr. A. Kallan,  Service Apotheek Leidschenveen, tel 070-4445610.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur kun je je brief en CV sturen naar rlalbahadoersing@shg.nl, manager apotheken.

Wil je meer weten over SHG, kijk naar op onze website www.shg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.