« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner Somatiek SHG gezondheidscentrum Veenland

Voor 16 uur per week

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Gezondheidscentrum Veenland is gelegen in één van de grootste Vinex-wijken van Nederland, in het Zuidoosten van Den Haag. Het gezondheidscentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren kun je voor de deur. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners. Daarnaast werken wij ook nauw samen met een fysiotherapeut en een diëtiste. Op deze manier bieden wij multidisciplinaire zorg aan onze patiënten.

Wat ga je doen?

Je gaat je focussen op protocollaire zorg op het gebied van Long, Diabetes/CVRM en ouderenzorg.

Wie ben jij?

We zoeken een gediplomeerd praktijkondersteuner met ruime ervaring op het gebied van Long, Diabetes/CVRM en ouderenzorg. Je bent een daadkrachtige teamplayer en je denkt in oplossingen. Tevens ben je in staat zelfstandig, proactief en nauwkeurig te werken waarbij initiatief nemen je gemakkelijk af gaat. Je denkt graag mee over hoe zaken beter kunnen, je staat stevig in je schoenen en je stelt de patiënt centraal in zijn of haar zorgvraag.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform CAO huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijse Koolen, praktijkmanager a.i. SHG Veenland via emailadres mkoolen@shg.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.gcveenland.nl. Voldoe je aan de bovengenoemde omschrijving en hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar mkoolen@shg.nl