« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner Krachtige Basiszorg

Spreekt dit jou aan?

Gezondheidspunt Laakkwartier en SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk zijn samen gestart met de integrale aanpak ‘Krachtige Basiszorg’, om patiënten met hoge gezondheidsrisico’s en problematiek in meerdere leefdomeinen beter te helpen. Als praktijkondersteuner Krachtige Basiszorg word jij de spil in de wijken Laak centraal en Spoorwijk. Jij kijkt wat de patiënt nodig heeft, stemt dit af met betrokken wijkpartners en verstevigt het netwerk in de wijk.

De praktijken zoeken gezamenlijk één of twee daadkrachtige en verbindende praktijkondersteuners (POH-Krachtige Basiszorg) voor 20 – 40 uur in de week.

Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner ben je ambassadeur Krachtige Basiszorg en samen met de huisartsen, verantwoordelijk voor zorginhoudelijke ondersteuning van onze zorg aan patiënten met hoge gezondheidsrisico’s en problematiek in meerdere leefdomeinen (lichamelijk, geestelijk, sociaal en maatschappelijk). Het samenwerken met het sociaal domein en andere partners in de wijk om patiënten optimale zorg te bieden spelen hierin een belangrijke rol. De verwachting is dat de tijdsverdeling 50/50 is, waarbij 50% patiëntgericht en 50% wijkgericht is.

Jouw functie omvat de volgende (zorg) activiteiten:

  • Zelfstandig spreekuur voeren op basis van het 4D-model (Krachtige Basiszorg);
  • Goede doorverwijzing indien de problematiek om meer behandeling en begeleiding vraagt;
  • Coördineren, onderhouden en verstevigen van het netwerk en contacten in de wijk (o.a. sociale kaart bijhouden, organiseren van wijkteam bijeenkomsten);
  • Case-management in nauwe samenwerking met huisartsen.

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional, die ervaring heeft in of kennis heeft van de eerste lijn. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO niveau (bijv. als praktijkondersteuner, verpleegkundig specialist of wijkverpleegkundige). Multiculturele en achterstandsproblematiek zijn niet nieuw voor jou. Je bent een verbinder en een teamspeler in de praktijk en zoekt de samenwerking in de wijk en met wijkorganisaties op, hebt snel overzicht van belangen in en mogelijkheden voor samenwerking. Flexibiliteit, geduld en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Je bent in dienst bij SHG en in deze functie werk je voor Gezondheidspunt Laakkwartier en SHG gezondheidscentrum Spoorwijk. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Gezondheidspunt Laakkwartier en SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk zijn beide praktijken in een achterstandswijk, waarbij collegialiteit, loyaliteit en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat een goede werksfeer een absolute voorwaarde is om het beste in elkaar naar boven te halen. Zowel tijdens als buiten werktijden organiseren wij activiteiten met elkaar.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 1 mei 2020 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Karin Niggebrugge, praktijkmanager SHG (+31 6 – 5049 5845 of kniggebrugge@shg.nl) of Petra Stad, huisarts (+ 31 70 393 4696 optie 9 of pstad@shg.nl). Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Gezondheidspunt Laakkwartier SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk
Goeverneurlaan 520-530

2523 CM ‘s-Gravenhage

070 393 08 11

www.ghpl.nl 

Alberdingk Thijmstraat 85

2524 HC Den Haag

070 393 46 96

https://gcspoorwijk.nl