« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s want teamspirit heeft bij ons écht waarde. Samen met de patiënt. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als praktijkondersteuner GGZ dagelijks patiënten. Je gaat op twee verschillende centra werken (SHG gezondheidscentrum Spoorwijk en De Koning). De multiculturele patiëntenpopulatie van beide centra maakt werken bij ons afwisselend en boeiend. De POH-GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van zorg aan de cliënt met psychische, psychiatrische en/of psychosociale problemen.

Je verheldert de hulpvraag en adviseert patiënt en huisarts over het behandeltraject. Je verzorgt zelf kortdurende behandeling ter ondersteuning van behandeling door de huisarts en verwijst naar andere hulpverleners buiten de huisartsenpraktijk (eerste en tweede lijn). Daarnaast verzorg je de  begeleiding van langdurige GGZ-patiënten die niet staan ingeschreven in de tweede lijn.

Je werkt samen met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Allemaal even professioneel!

Wie ben jij?

Je bent 15 uur per week beschikbaar. Je bent een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional, die ervaring heeft in of kennis heeft van de eerste lijn. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding als POH-GGZ of een andere relevante opleiding. Ervaring met psychiatrie is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij twee van onze centra, elk met hun eigen kenmerken.

Gezondheidscentrum Spoorwijk is een centrum in een achterstandswijk, waarbij collegialiteit, loyaliteit en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat een goede werksfeer een absolute voorwaarde is om het beste in elkaar naar boven te halen. Zowel tijdens als buiten werktijden organiseren wij activiteiten met elkaar. De populatie, ongeveer 3.900 patiënten, is gemêleerd: buitenlandse patiënten waar taal een probleem is, maar ook veel jonge gezinnen. In gezondheidscentrum Spoorwijk zie je vrijwel geen ouderen.

Gezondheidscentrum De Koning ligt in het hart van de multiculturele Schilderswijk en heeft een diverse en uitdagende patiëntenpopulatie. Die populatie is voor huisarts Adrianne Voogt één van de redenen waarom ze al dertig jaar op deze locatie werkt. “Het werk in een ‘achterstandswijk’ is niet altijd makkelijk, maar ik heb veel affiniteit met de warme doelgroep.” We hechten veel waarde aan een fijne sfeer en een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste en de inpandige apotheek. Ook de samenwerking met partners in het centrum en met de vele zorgverleners in de wijk is voor ons belangrijk!

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 1 mei 2020 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Karin Niggebrugge, praktijkmanager SHG (+31 6 5049 5845 of kniggebrugge@shg.nl)

 

Gezondheidscentrum Spoorwijk Gezondheidscentrum De Koning
Alberdingk Thijmstraat 85

2524 HC Den Haag

070 393 46 96

https://gcspoorwijk.nl

Koningstraat 104

2515 JT Den Haag

070 388 6902

https://gcdekoning.nl