« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner GGZ bij SHG Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

Word jij onze tijdelijke collega Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-GGZ?

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s en samen met de patiënt. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als praktijkondersteuner GGZ dagelijks patiënten. De patiënten van Nieuw Waldeck verschillen in leeftijd, achtergrond en sociaal economische status. Deze gemêleerde patiëntenpopulatie maakt werken bij ons afwisselend en boeiend. Ook de hulpvragen verschillen: van coachende aard, inventariseren van psychische klachten, behandeling van milde psychiatrische problemen als angst en depressie en heel soms langdurige ondersteuning van patiënten. Je verheldert de hulpvraag en adviseert patiënt en huisarts over het behandeltraject. Je verzorgt zelf kortdurende behandeling ter ondersteuning van behandeling door de huisarts en verwijst naar andere hulpverleners buiten de huisartsenpraktijk (eerste en tweede lijn). Daarnaast verzorg je de begeleiding van langdurige GGZ-patiënten die niet staan ingeschreven in de tweede lijn. De patiënten worden veelal fysiek gezien.

Je werkt samen met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeut en diëtiste, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Er is al een zeer ervaren POH GGZ aanwezig. En met regelmaat vindt er supervisie plaats met andere POH’s van SHG. Hiernaast is er periodiek overleg met de huisartsen.

Wie ben jij?

Je bent per direct 16 uur per week beschikbaar voor een periode van 3-6 maanden. Je bent een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding als POH-GGZ. Ervaring met psychiatrie en affiniteit met oudere patiënten is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Je komt te werken in gezondheidscentrum Nieuw Waldeck in Den Haag Loosduinen waarbij collegialiteit, loyaliteit en plezier in het werk hoog in het vaandel staan.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Sylvana Luiten, praktijkmanager SHG (+31 6 8222 5900 of sluiten@shg.nl).