« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager gezondheidscentrum Veenland

Spreekt dit jou aan?

Geen dag is hetzelfde in SHG gezondheidscentrum Veenland. Als team zetten wij ons dagelijks in om goede zorg te leveren aan onze patiënten. Ben je een echte verbinder met leidinggevende kwaliteiten en wil jij je ook samen met ons inzetten voor onze patiënten in de wijk? Dan is SHG op zoek naar jou!

Voor SHG gezondheidscentrum Veenland in Den Haag zoeken wij een:

Praktijkmanager (16 uur per week)

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager heb je een veelzijdige en dynamische baan. De eerstelijns (huisartsen)zorg is voortdurend in beweging. In het gezondheidscentrum ben je onderdeel van het team en faciliteer je een optimale bedrijfsvoering van het centrum en het personeelsmanagement. Je bent een echte verbinder en met jouw kwaliteiten zorg je voor een goede samenwerking tussen de verschillende zorgverleners in het centrum en daarbuiten. Jouw inspanningen leiden ertoe dat je collega’s enthousiast zijn en dat zij de patiënten van goede zorg kunnen voorzien.

Je takenpakket bestaat o.a. uit personeelsplanning, facilitaire zaken, bewaken van het centrumbudget, afstemmen van werkprocessen, juiste afhandeling van patiëntenadministratie en afhandeling van klachten.

Wat bieden wij?

  • Een leuk en collegiaal team;
  • Financiële, facilitaire en HR ondersteuning vanuit het Service Bureau;
  • Een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao huisartsenzorg;
  • Flexibele werkdagen;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan organisatie brede projecten.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.
Gezondheidscentrum Veenland bevindt zich aan de rand van de wijk Leidschenveen, bij de afslag Nootdorp van de A4. De samenwerking tussen de verschillende disciplines vinden we belangrijk. Ook de samenwerking met het andere SHG centrum in dezelfde wijk is belangrijk en van jou wordt daar een pro actieve rol in verwacht.

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtige, betrokken teamspeler die op een faciliterende en coachende manier leiding kan geven. Je hebt ervaring in een leidinggevende functie en kennis van / ervaring in de eerstelijn is een voorwaarde. Je hebt een HBO werk/denkniveau met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van management, organisatie en coaching. Daarnaast ben je ondernemend, ontwikkelingsgericht en sterk in samenwerking.

Interesse?

Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Bij een aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Bel dan naar Karin Niggebrugge (praktijkmanager) op het nummer 06 – 504 95 845 of de afdeling HR op het algemene nummer 070 – 388 85 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.