« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager SHG gezondheidscentrum Houtwijk

Voor 16 uur per week (2-3 dagen)

Wie zijn wij?

Ons goed georganiseerde gezondheidscentrum ligt tegen Loosduinen aan en draagt zorg voor 5000 veelal oudere patiënten in de wijk. Binnen ons multidisciplinaire centrum werken diverse huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, fysiotherapeuten en een spreekuurondersteuner samen. Tevens zijn wij een opleidingscentrum voor huisartsen. We werken graag mee aan vernieuwende projecten en zijn gestart met Lean werken. Binnen ons enthousiaste team heerst een positieve en energieke sfeer. Wij zijn op zoek naar een ervaren praktijkmanager welke samen met ons door wil ontwikkelen.

Wat ga je doen ?

Als praktijkmanager ben je verantwoordelijk voor de continuïteit binnen het gezondheidscentrum. Dit bereik je door een goede organisatie, ondersteuning en samenwerking te bieden en heb je oog voor innovatie en kwaliteit. Tevens beschik je over de hiervoor benodigde sociale vaardigheden. Je geeft ruimte zodat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en dit doe je door het creëren van een prettig werkklimaat en stimuleren van de ontwikkeling van jouw medewerkers. Het takenpakket bestaat verder uit personeelsplanning en organisatie, facilitaire zaken, bewaking centrumbudget, juiste afhandeling van de patiënt administratie en van klachten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een praktijkmanager met hbo werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring in de zorg.
Je bent het aanspreekpunt voor jouw medewerkers, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je bent een daadkrachtige, betrokken teamplayer en je denkt in oplossingen. Tevens ben je in staat de juiste prioriteiten te stellen en weet je het overzicht te houden, ook in hectische situaties. Bekend zijn met Medicom is een pre (of de bereidheid je hierin te verdiepen).

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform Cao Huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voldoe je aan de bovengenoemde omschrijving en hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan door een mail te sturen naar sollicitatie@shg.nl. Bij een aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana Luiten, praktijkmanager SHG via telefoonnummer 06- 8222 5900 of email sluiten@shg.nl.