« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager SHG gezondheidscentrum Houtwijk

Voor 16 uur per week 

Wie zijn wij?

Ons goed georganiseerde gezondheidscentrum ligt tegen Loosduinen aan en draagt zorg voor 4800 patiënten in de wijk. Onze populatie wordt gekenmerkt door een gemêleerde samenstelling. In ons multidisciplinaire centrum werken 5 huisartsen (waaronder 1 openstaande vacature), 5 doktersassistenten, 3 POH’s somatiek en 2 POH’s GGZ, 4 fysiotherapeuten, een diëtiste en een spreekuurondersteuner samen. Tevens zijn wij een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten. We werken graag mee aan vernieuwende projecten zoals Lean werken. Binnen ons team heerst een positieve en energieke sfeer. Wij zijn op zoek naar een praktijkmanager die samen met ons het centrum door wil ontwikkelen.

Wat ga je doen ?

Als praktijkmanager leid je het team en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste lijn. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit binnen het gezondheidscentrum. Dit bereik je door een goede organisatie, ondersteuning en samenwerking te bieden en oog te hebben voor innovatie en kwaliteit. Je bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en stimuleert ontwikkeling. Het takenpakket bestaat verder uit personeelsplanning en organisatie, facilitaire zaken, bewaking centrumbudget, juiste afhandeling van de patiënt administratie en van klachten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding praktijkmanagement.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je vindt het een uitdaging om je op personeelsbeleid te richten.
  • Je bent daadkrachtig , verbindend en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je beheerst Medicom (of bent bereid om dit systeem te leren).

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform Cao Huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan snel op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en het centrum? Neem dan contact op met de HR afdeling via telefoonnummer 070 388 8500. Onze HR medewerkers zijn dagelijks bereikbaar tot 14.30 uur.

 

Over SHG

Gezondheidscentrum Houtwijk maakt deel uit van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag. Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.

Kijk voor een aantal artikelen en filmpjes over onze centra op https://www.shg.nl/werken-bij-shg/