« terug naar vorige pagina

Gezondheidscentrum Houtwijk zoekt een praktijkmanager voor 16 uur per week

Wie zijn wij ?

Wij zijn een goed georganiseerd centrum met 5000 patiënten wat tegen Loosduinen aanligt. Gezondheidscentrum Houtwijk ligt in het hart van de wijk. Onze populatie wordt gekenmerkt door vergrijzing door senioren woningen en een verzorgingshuis in de straat. Echter hiernaast zijn er genoeg jongeren en kinderen in onze wijk. In ons multidisciplinaire centrum werken 5 huisartsen , 5 doktersassistenten , 3 POH’s somatiek en 2 POH’s GGZ, en een spreekuur ondersteuner en 4 fysiotherapeuten. Tevens houdt een podotherapeut en verloskundige spreekuur in ons centrum. We zijn een opleidingspraktijk voor huisartsen en in de toekomst ook voor doktersassistenten. We werken graag mee aan vernieuwende projecten en zijn recent gestart met Lean werken. Binnen ons enthousiaste team heerst een positieve en energieke sfeer en zijn wij op zoek naar iemand die ons wil helpen ons door te ontwikkelen.

Wie zoeken wij ?

Als praktijkmanager zorg je voor het soepel verlopen van de verschillende processen in de praktijk en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vak, beschik je over goede sociale vaardigheden en vind je het leuk om je op personeelsbeleid te richten. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en stimuleert ontwikkeling. Je bent een aanspreekpunt voor personeel en huisartsen, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je bent daadkrachtig en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je beheerst Medicom (of bent bereid om er mee te werken.)

Gezondheidscentrum Houtwijk maakt deel uit van de SHG Groep. Voor verdere informatie verwijzen we naar de algemene vacature omschrijving voor praktijkmanager bij de SHG.

Interesse?

Voldoe je aan de bovengenoemde omschrijving en hebben we je interesse gewekt? Reageer dan op deze vacature, we komen graag in contact met jou!
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met manager Karin Niggebrugge (06-50495845) of huisarts Hanneke de Jong (06-51337435).

Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv te uploaden via “online solliciteren”.