« terug naar vorige pagina

Physician Assistant gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

De SHG Groep is een grote zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt geïntegreerde eerstelijnszorg aangeboden. Dit aanbod van zorgverleners is in elke wijk afgestemd op de behoeften van bewoners. Zo leveren wij zorg op maat!

Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck is een boeiende praktijk met een gevarieerde patiëntenpopulatie. In ons centrum werken naast een team van 4 huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, fysiotherapeuten, een logopediste en een diëtiste. Je werkt in een klein team met korte lijnen. We stellen persoonlijke inbreng op prijs en zorgen voor bij- en nascholing. De werktijden worden in overleg met jou bepaald.

Ter ondersteuning voor de uitbreidende taken van de huisarts zijn wij op zoek naar een

 

Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant

 

Wie ben jij?

Je hebt kennis en ervaring in de eerstelijns patiëntenzorg en affiniteit met ouderenzorg. Ervaring met diabeteszorg is een pré. Je kan goed zelfstandig werken maar kan ook samenwerken als het moet. Je bent integer, zorgvuldig en kan je goed inleven. Je communiceert helder en staat stevig in je schoenen. Je bent gediplomeerd en in het bezit van een BIG-registratie.

Herken je jezelf hierin? Grote kans dat je uitstekend past binnen GC Nieuw Waldeck.

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig specialist of Physician Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de patiënten en de huisartsen. Je draait zelfstandig spreekuur waar je infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s diagnosticeert en behandelt. Ook leg je huisbezoeken af. Voor overleg is er altijd een huisarts aanwezig. Naast deze taken denk je actief mee over het verbeteren van de kwaliteit en het ontwikkelingen van de (multidisciplinaire) zorg door te participeren in verschillende overleggen en zorgprojecten.
Het betreft dus een boeiende, uitdagende en zelfstandige baan met veel ruimte voor ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV, met vermelding van vacaturenummer 19-10, te uploaden via “online solliciteren” op de SHG website.

Voor aanvullende vragen kun je telefonisch contact opnemen met Maarten Gerrits, manager a.i. GC Nieuw Waldeck, telefoonnummer 070 – 323 00 03 of via de email: mgerrits@shg.nl. Wanneer je in dienst komt wordt een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

SHG is een prettige werkgever, met goede arbeidsomstandigheden.