« terug naar vorige pagina

Verpleegkundig Specialist of Physician Assistent

De Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG Groep) is een grote zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt geïntegreerde eerstelijnszorg aangeboden. Dit aanbod van zorgverleners is in elke wijk afgestemd op de behoeften van bewoners. Zo leveren wij zorg op maat!
In onze centra werken we multidisciplinair met teams van huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ en fysiotherapeuten. Ter ondersteuning voor de uitbreidende taken van de huisarts zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundig Specialist of Physician Assistent

Wie ben jij?
Je hebt kennis en ervaring in de eerstelijns patiëntenzorg. Je kan goed zelfstandig werken maar kan ook samenwerken als het moet. Je bent integer, zorgvuldig en kan je goed inleven. Je communiceert helder en staat stevig in je schoenen. Je bent gediplomeerd en in het bezit van een BIG-registratie.
Herken je jezelf hierin? Grote kans dat je uitstekend past binnen SHG.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig specialist of Physician Assistent ben je een belangrijke schakel tussen de patiënten en de huisartsen. Je draait zelfstandig spreekuur waar je infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s diagnosticeert en behandelt. Ook leg je huisbezoeken af. Voor overleg is er altijd een huisarts aanwezig. Naast deze taken denk je actief mee over het verbeteren van de kwaliteit en het ontwikkelingen van de (multidisciplinaire) zorg door te participeren in verschillende overleggen en zorgprojecten.

Het betreft dus een boeiende, uitdagende en zelfstandige baan met veel ruimte voor ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je motivatiebrief en CV via de link Online solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Wanneer je in dienst komt wordt een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

SHG is een prettige werkgever, met goede arbeidsomstandigheden.