« terug naar vorige pagina

Medisch student

Word jij onze nieuwe collega? Relevante bijbaan voor medisch studenten

Voor ons gezondheidscentrum Vaillantplein zijn wij op zoek naar een tijdelijk inzetbare medisch student. Het liefst iemand die zich 4 dagen per week voor 3 tot 4 maanden kan vastleggen.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en kunnen van dag tot dag verschillen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Patiënten telefonisch of aan de balie te woord staan.
  • Bepalen of een patiënt een afspraak nodig heeft of dat een advies voldoende is (triage).
  • Inplannen van afspraken bij de huisarts of praktijkondersteuner.
  • Ontvangen van patiënten en het geven van informatie en voorlichting.
  • Diverse administratieve taken zoals het verwerken van de post en labuitslagen.

Je werkt altijd nauw samen met de doktersassistenten.

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een universitaire medische opleiding.

Je hebt een periode vrij tussen je coschappen of je wacht op de vervolgstap in je studie en je hebt zin om zorginhoudelijk bij te blijven en bij te leren! Dan is dit je kans.

Als persoon vind je het belangrijk om goede kwaliteit van zorg te leveren en je werkt graag samen. Je neemt initiatief, bent zeer patiëntvriendelijk en pakt nieuwe dingen (zoals werken in het HIS Medicom) snel op. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao huisartsenzorg). Je wordt ingeschaald in schaal 4 van de cao Huisartsenzorg.
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen in de huisartsenpraktijk.
  • Een prettige, open werkomgeving waar je veel kunt leren.

Wie zijn wij?

Wij zijn het team van GC Vaillantplein; een gezondheidscentrum midden in de levendige Schilderswijk van Den Haag. Onze 4 huisartsen, 6 praktijkondersteuners, een verpleegkundig specialist in opleiding en 3 assistentes en gastvrouw, werken nauw met elkaar samen. Het is een heel hecht team waar kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat; naast de zorg voor elkaar. Ook maken wij deel uit van de Haagse straatdokters en leveren wij zorg aan zowel dak- en thuislozen als aan illegalen.

Het is hier nooit saai en je leert hier elke dag weer wat nieuws.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan door een email met je CV en brief te sturen naar praktijkmanager Marieke Ozinga: mozinga@shg.nl. Bellen kan ook als je eerst wat meer informatie wilt naar 0634244072.