« terug naar vorige pagina

Medewerker Personeels- & Salarisadministratie SHG Groep

Voor 18-24 uur per week

Wie zijn wij

SHG Groep is één van de grootste eerstelijnszorgaanbieders in Den Haag.  SHG Groep bestaat al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid tot een organisatie van acht gezondheidscentra met zes apotheken in Den Haag. De gezondheidscentra zijn centraal gelegen in de wijk en variëren in grootte. In de gezondheidscentra wordt geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg aangeboden door diverse eerstelijns zorgaanbieders. 

De afdeling HR werkt vanuit het Service Bureau in Rijswijk. Als medewerker van de afdeling HR ben je voortdurend in beweging en in ontwikkeling. De ene keer los je praktische HR en salarisvraagstukken op en de andere keer draag je bij aan organisatie brede projecten. Dit doe je niet alleen maar samen met je twee HR collega’s en natuurlijk met de professionals op onze verschillende locaties. Een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief!

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en richten zich op organisatorische en administratieve zaken. Hierbij kun je denken aan:

  • Uitvoeren van de volledige salarisadministratie in AFAS,
  • Het bijhouden en updaten van personeelsdossiers,
  • Controleren en invoeren van mutaties en declaraties,
  • Opstellen van arbeidscontracten en correspondentie,
  • Registreren van ziekteverzuim,

Je werkt nauw samen met je collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de personeels- en salarisadministratie goed en soepel verloopt. Ook neem je deel aan projecten om de administratieve processen efficiënter te laten lopen en doe je proactief voorstellen ter verbetering.

Wie ben jij?

We worden enthousiast van kandidaten die een energieke persoonlijkheid hebben, stressbestendig zijn en het leuk vinden om in een hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is. Je kunt goed schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden en weet je prioriteiten te stellen zodat het werk tijdig klaar is. Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zijn jouw sterke punten.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je een MBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van AFAS en ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) is een pré. Je vaste werkdagen zijn woensdag en donderdag.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een ongedwongen zelfstandige werkomgeving. SHG heeft korte lijnen en een directie waar de deur altijd open staat. We bieden een marktconform salaris gebaseerd op de cao huisartsenzorg en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt je brief en CV uploaden via het online formulier. Voor vragen over de functie kun je (tot 14:30 uur) contact opnemen met Patricia Visser of Mila Sahadew Lall (telefoonnummer 070 – 388 85 00). Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.shg.nl.