« terug naar vorige pagina

Medewerker Personeels- & Salarisadministratie

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grootste eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt gewerkt met een multidisciplinair team waaronder huisartsen, doktersassistenten, fysiotherapeuten en apothekers. Samen bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten uit de wijk. Voor het Centraal Bureau in Rijswijk zoeken wij per direct een

Medewerker Personeels- & Salarisadministratie (20 uur per week)

Wat ga je doen
Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en richten zich op organisatorische en administratieve zaken. Hierbij kun je denken aan:
• Uitvoeren van de volledige salarisadministratie in AFAS,
• Het bijhouden en updaten van personeelsdossiers,
• Controleren en invoeren van mutaties en declaraties,
• Opstellen van arbeidscontracten en correspondentie,
• Registreren van ziekteverzuim,
• Ondersteunen bij wervingsactiviteiten,
• Plannen van opleidingen.

Je werkt nauw samen met je collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de personeels- en salarisadministratie goed en soepel verloopt. Ook neem je deel aan projecten om de administratieve processen efficiënter te laten lopen en doe je pro actief voorstellen ter verbetering.

Wie ben jij
We worden enthousiast van kandidaten die een energieke persoonlijkheid hebben, stressbestendig zijn en het leuk vinden om in een hectische omgeving te werken. Je kunt goed schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden en weet je prioriteiten te stellen zodat het werk tijdig klaar is. Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zij jouw sterke punten.
Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je een MBO werk- en denk niveau, aangevuld met de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Daarnaast heb je kennis van AFAS en minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een ongedwongen werksfeer, korte lijnen binnen de organisatie, een directie met ‘open deuren’, open communicatie en een marktconforme beloning op basis van de CAO Gezondheidscentra.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct! Dat kan door je brief en CV, met vermelding van vacaturenummer 19-02, te uploaden via “online solliciteren” op deze website. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mila Sahadew Lall, telefoonnummer: 070-3888500.