« terug naar vorige pagina

Huisarts/Straatdokter Schilderswijk

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Dat krijgt in de Schilderswijk een extra boost. Als huisarts ben je hier ook straatdokter. Jouw passie voor zorg is hier écht samen met de patiënt.

Wat ga je doen?

Ons gezondheidscentrum Vaillantplein ligt in de multiculturele Schilderswijk. Wij zetten ons momenteel met drie huisartsen, vier doktersassistenten en vijf praktijkondersteuners samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

Naast reguliere patiëntenzorg leveren wij de huisartsenzorg voor bewoners van de maatschappelijke opvang, woonvoorzieningen voor verstandelijk gehandicapten en palliatieve patiënten in een hospice. Ook daklozen en ongedocumenteerde patiënten kunnen bij ons terecht. Jij als straatdokter bent er voor dit deel van de populatie.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en affiniteit heeft met complexe (ouderen)zorg. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het huisartsenvak. Als straatdokter ben jij goed in staat om werk en privé te scheiden. Ben jij gemiddeld negen uur per dag beschikbaar en dat voor twee tot 4 dagen per week? We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao gezondheidscentra/AHG) zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden, onder vermelding van vacaturenummer 19-01. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Lisette Caminada, praktijkmanager (+31 6 14 38 68 67 of lcaminada@shg.nl). Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.