« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum Veenland

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met jouw collega’s want teamspirit heeft hier écht waarde. En samen met de patiënt. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Ons nieuwe en sterk groeiende centrum biedt volop uitdagingen. Zorgprogramma’s en NHG accreditatie zijn daar enkele van. In de praktijk is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping binnen het vakgebied. Naast een goede band met patiënten is een goede werksfeer voor ons belangrijk. Wij streven naar een groot centrum met een klein, knus gevoel.

Vanuit de praktijk zie je als huisarts dagelijks patiënten. Je werkt samen met een team van doktersassistenten , praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Allemaal even professioneel!

Hier heb je patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken.

Wie ben jij?

Je bent BIG-geregistreerd als huisarts en wil je samen met ons inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het huisartsenvak. Daarnaast ben je enthousiast betrokken en wil je meedenken over en toewerken naar een toekomstbestendige huisartsenzorg!

Wat bieden wij?

Het betreft een aanstelling voor 60 procent. De werkdagen gaan in overleg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.  Salaris en rechtspositie is conform cao gezondheidscentra/AHG.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Op locatie Veenland is het prettig en gezellig werken. De locatie is prima te bereiken en er is volop parkeergelegenheid. Bovendien organiseren we een jaarlijkse barbecue en lunchen we met mooi weer gezamenlijk aan de picknicktafel in onze eigen tuin.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 3 maart 2020 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Bel dan Mw. I. Posthuma, huisarts (+ 31 70 -) 711 11 00, optie 7) of kom langs voor een kopje koffie. Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.