« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum Leidschenveen

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s, want teamspirit heeft bij ons écht waarde. En samen met de patiënt in een wijk met een zeer gevarieerde populatie. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Als huisarts zie je dagelijks patiënten. Je werkt samen met een team van doktersassistenten, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuners (somatiek en GGZ), fysiotherapeuten en diëtisten, een mooie mix van ervaren en enthousiaste collega’s.

Binnen SHG kun je je richten op de zorg voor jouw patiënten met behoud van professionele autonomie in de spreekkamer. Je hebt patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken.

Wie ben jij?

Een collega die ons team komt versterken en die samen met ons wil werken aan verdere samenwerking binnen ons centrum maar ook in de wijk. Die met ons mee wil denken over verdere verbetering van kwaliteit van zorg en zorg op maat.

Jij bent een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en affiniteit heeft met complexe (ouderen)zorg. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het huisartsenvak. Gemiddeld werk je negen uur per dag. Dit doe je drie dagen per week, waarbij vrijdag een vaste werkdag is.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao gezondheidscentra/AHG) zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Gezondheidscentrum Leidschenveen ligt in de gelijknamige Vinex-wijk, gesitueerd in een modern pand aan het Harriët Freezerhof. Wanneer je binnenloopt, merk je direct de bedrijvigheid van deze locatie. Inpandig zit een apotheek, fysiotherapeuten en diëtiste.

Wil je meer weten?

Denk jij dat je bij ons past? Solliciteer dan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marijse Koolen, onze praktijkmanager, via mkoolen@shg.nl of telefoonnummer (070) 444 5612.