« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Spoorwijk


Betrokken en gemotiveerde huisarts voor 3 dagen in de week

 

 

Wij, Cornelien Luirink en Petra Stad, samen al meer dan 37 jaar werkzaam in gezondheidscentrum Spoorwijk in Den Haag, zijn op zoek naar een gemotiveerde en gezellige collega.

Een collega die het fijn vindt om patiënten op naam te hebben, die samen met ons en met ons goed draaiende team van assistentes, praktijkondersteuners (somatiek en ggz), fysiotherapeuten en diëtiste, vorm wil geven aan kwalitatief goede zorg en multidisciplinaire samenwerking. Maar ook iemand die mee wil denken over hoe zaken anders of beter kunnen en het leuk vindt om samen met de wijkpartners afspraken te maken over de samenwerking.

Als huisarts bij de SHG kun je je volledig richten op de zorg voor je eigen patiënten! Dit doe je met veel autonomie in de spreekkamer. Daar waar nodig bieden wij je ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Het centrum ligt midden in de wijk Spoorwijk in Den Haag. In de wijk tref je een rijke diversiteit aan van bewoners afkomstig uit alle werelddelen.

Werkdagen bepalen we in overleg.

Ben jij die collega die wij zoeken, dan kan je je motivatiebrief en CV t.a.v. Karin Niggebrugge, onder vermelding van vacaturenummer 18-014, uploaden bij online solliciteren.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je altijd het centrum bellen (070 3934696 optie 9) of bellen met Karin Niggebrugge (manager).