« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Leidschenveen

Enthousiaste Collega Huisarts gezocht 

Wij, Cindy van der Drift, Janneke het Lam, Babette de Nijs en Anke Griffioen, zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Een collega die ons team komt versterken en die samen met ons wil werken aan verdere samenwerking binnen ons centrum maar ook in de wijk. Die met ons mee wil denken over verdere verbetering van kwaliteit van zorg en zorg op maat.

Wij bieden: een goed werkend team van assistentes, praktijkondersteuners (somatiek en GGZ), fysiotherapeuten en diëtiste.

Wij houden van collegialiteit, een fijne sfeer en het samen overleggen wat of het beste is voor onze patiënt en centrum.

Als huisarts bij SHG kun je je richten op de zorg voor jouw patiënten met behoud van de professionele autonomie in de spreekkamer, en bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Denk jij dat je bij ons past? Aarzel dan niet om een brief en CV, met vermelding van vacaturenummer 18-027 te mailen naar Marijse Koolen, onze praktijkmanager, via online-solliciteren.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met één van de huisartsen via ons telefoonnummer (070) 3205950.

Gezondheidscentrum Leidschenveen ligt in de Vinex wijk Leidschenveen in Den Haag en wordt gekenmerkt door jonge gezinnen maar ook ouderen. De RandstadRail stopt bijna voor de deur, winkels aan de overkant en ook op de fiets zijn wij prima bereikbaar.

Meer informatie? Kijk op www.gcleidschenveen.nl