« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Lage Veld

Vind jij het leuk om in een multidisciplinair team te werken? Wil je ontzorgd worden van alle bijzaken en het werk doen dat je echt leuk vindt? Vind je het belangrijk om je te ontplooien en langdurige relaties met patiënten op te bouwen?

Reageer dan op onze vacature voor

Huisarts Gezondheidscentrum Lage Veld (24 uur per week)

Wie zijn wij?
Wij werken in een gevarieerd team met leuke en bekwame professionals, waaronder huisartsen, een fysiotherapeut, een diëtist en praktijkondersteuners. Het gezondheidscentrum is gevestigd in de gezellige en gemêleerde wijk aan de rand van Den Haag. Samen zetten wij ons elke dag in om vakkundige en betrouwbare zorg te leveren aan 4800 patiënten. Omdat we geïntegreerde zorg bieden, kunnen wij snel schakelen met andere disciplines.

Wie zoeken wij?
Je hebt actuele kennis en vindt het belangrijk om ontwikkelingen in je vakgebied te volgen. Die kennis pas je vervolgens graag toe in jouw werk. Wij worden enthousiast als je een gedreven, patiëntgerichte en veelzijdige huisarts bent met een goed relativeringsvermogen. Iemand die waarde hecht aan een eigen patiëntenpopulatie en wil investeren om langdurige relaties met hen op te bouwen. Je bent een echte teamplayer en vindt het belangrijk om samen te werken en mee te denken om de praktijk nog beter te maken.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou de mogelijkheid om te doen wat jij leuk vindt! Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over actuele kennis en vaardigheden, daarom bieden wij je diverse ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambities. Je werkt in een enthousiast team met korte lijnen. Verder is de CAO Gezondheidscentra AHG van toepassing met o.a. een persoonlijk budget voor scholingskosten en lidmaatschap, eindejaarsuitkering, tegemoetkoming ziektekosten, pensioenopbouw met 50% bijdrage werkgever, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en vakantiegeld.

Voor meer informatie over hoe leuk het is om met ons samen te werken, kun je contact opnemen met Yvette Klaver, Marloes Klein en Anne Gualthérie van Weezel. Contact gegevens: avanweezel@shg.nl / 06-132 22 990.

Wil je reageren?
Dat kan door je motivatiebrief en CV, met vermelding van vacaturenummer 18-011, te uploaden via “online solliciteren” op deze website.