« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Houtwijk

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met jouw collega’s want teamspirit heeft bij ons écht waarde. Samen met de patiënt in een wijk met een zeer gevarieerde populatie. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als huisarts dagelijks patiënten. Je werkt samen met een team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s.

Hier heb je patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het huisartsenvak. Gemiddeld werk je negen uur per dag. Dit doe je drie à vier dagen per week.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao gezondheidscentra/AHG) zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Locatie Houtwijk

Bij gezondheidscentrum Houtwijk verlenen huisartsen Hanneke de Jong, Marije Dieudonné, Afke van Hout en Vishant Jankipersadsing met plezier alledaagse tot complexe zorg in de wijk. Onze populatie wordt gekenmerkt door grote variatie: enerzijds hebben we veel ouderen in de wijk, anderzijds genoeg jonge gezinnen en jongeren.

Wie is SHG?

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met één van onze huisartsen (+31 70 – 397 1101 of +31 6 – 51 33 74 35) of via de e-mail hdejong@shg.nl. Een dagdeel meelopen of een periode waarneming om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.