« terug naar vorige pagina

HR Medewerker

Voor het Centraal Bureau in Rijswijk zoeken wij per direct een

HR Medewerker 16-20 uur per week (min-max)

De functie
Wij zijn op zoek naar een gezellige collega om ons team te versterken.

Het is van groot belang dat de personeelsadministratie goed op orde is en dat de processen binnen de personeelsadministratie vlot en soepel blijven verlopen. Daar zal jij een grote bijdrage aan leveren. Het is een afwisselende baan, vol uitdagingen en ontwikkeling in een organisatie die continu in beweging is. Je hebt kennis van zaken en weet op verantwoorde wijze te handelen.

Wat wordt er van je verwacht in je rol?
Jij bent dé persoon voor het ondersteunen van het HR proces van indiensttreding tot einde dienstverband. Je stelt contracten op, daarnaast verwerk je deze en andere personeelsmutaties en registreer je de ziekmeldingen. Samen met je 2 collega’s ben jij aanspreekpunt voor personeel en (praktijk)managers voor HR gerelateerde vragen. Je ondersteunt bij de verwerking van de salarisadministratie.
Ook stel je vacatureteksten op die je zowel intern- als extern uitzet en bent verantwoordelijk voor een juiste afwikkeling van het sollicitatieproces.

Naar welk profiel zijn wij opzoek?
Je hebt kennis van administratie op het niveau van een mbo 4-opleiding, van administratieve processen en procedures en kennis van relevante wet- en regelgeving. Je hebt enige jaren werkervaring. Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, klantvriendelijkheid en overtuigingskracht en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt een goed gevoel voor systematiek en ordelijkheid. Daarnaast ben je, door het werken met vertrouwelijke gegevens, een integere en betrouwbare persoonlijkheid. Het is een pre als je kennis hebt van het systeem AFAS

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een ongedwongen werksfeer, korte lijnen binnen de organisatie, een directie met ‘open deuren’, open communicatie en een marktconforme beloning op basis van de CAO Gezondheidscentra functiegroep 6.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een half jaar, met mogelijk uitzicht op verlenging.

Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op verder op deze website of bel met Wencke Develing, 070-3888500.
Hebben wij jouw interesse gewekt?
Solliciteren kan door uw brief en CV, met vermelding van vacaturenummer 18-027, te uploaden bij ‘online solliciteren’. Uw brief kunt u richten aan Gerda Voorwinde.