« terug naar vorige pagina

HR medewerker

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grootste eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt gewerkt met een multidisciplinair team waaronder huisartsen, doktersassistenten, fysiotherapeuten en apothekers. Samen bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten uit de wijk. Voor het Centraal Bureau in Rijswijk zoeken wij een

 

HR Medewerker (16-20 uur per week)

 

Wat ga je doen

Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en richten zich op organisatorische en administratieve zaken. Hierbij kun je denken aan:
• Het bijhouden en updaten van personeelsdossiers,
• Controleren en invoeren van mutaties en declaraties,
• Ondersteunen van de salarisadministratie in AFAS,
• Opstellen van arbeidscontracten en correspondentie,
• Registreren van ziekteverzuim,
• Ondersteunen bij wervingsactiviteiten,
• Plannen van opleidingen.

Je werkt nauw samen met je collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de personeels- en salarisadministratie goed en soepel verloopt. Ook neem je deel aan projecten om de administratieve processen efficiënter te laten lopen en doe je pro actief voorstellen ter verbetering.

Wie ben jij

We worden enthousiast van kandidaten die een energieke persoonlijkheid hebben, stressbestendig zijn en het leuk vinden om in een hectische omgeving te werken. Je kunt goed schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden en weet je prioriteiten te stellen zodat het werk tijdig klaar is. Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zij jouw sterke punten.
Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je minimaal een MBO werk- en denk niveau. Ervaring met loonadministratie is een pré. Daarnaast heb je kennis van AFAS en heb je enige jaren gewerkt op een HR afdeling.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een ongedwongen werksfeer, korte lijnen binnen de organisatie, een directie met ‘open deuren’, open communicatie en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct via Online solliciteren! Je kunt daar je brief en CV, met vermelding van vacaturenummer 19-07 uploaden. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mila Sahadew Lall, telefoonnummer 070 388 85 00.