« terug naar vorige pagina

Enthousiaste Fysiotherapeut(en) Houtwijk en Spoorwijk

Ben jij een betrokken fysiotherapeut die het verschil wil maken voor onze patiënten? Solliciteer dan op deze functie bij een van de gezondheidscentra van SHG in Den Haag. Wij zoeken:

Enthousiaste Fysiotherapeut(en)  

voor 16 – 24 uur p/w in Gezondheidscentrum Houtwijk en voor 16 uur p/w in Gezondheidscentrum Spoorwijk

Spreekt dit jou aan?

Vind jij het fijn om vanuit een vaste basis te werken waardoor je je cliënten goed leert kennen? Vind je het leuk om in een wijk te werken met een diverse patiëntenpopulatie, waar geen dag hetzelfde is? Van jong(volwassen) tot ouderen, van kortdurend tot chronische klachten? Geeft het jou voldoening om je patiënten te helpen om zo optimaal en pijnvrij mogelijk te laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt nauw samen te werken in een multidisciplinair team. Op ons goed georganiseerde gezondheidscentrum werken we samen als huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, podotherapeut, verloskundige en diëtiste aan het dagelijks leveren van de beste zorg. Daarnaast werk je natuurlijk samen met ervaren collega’s fysiotherapeuten.

 “Wij werken allebei al 15 jaar met veel plezier bij gezondheidscentrum Houtwijk! De lijntjes met de huisartsen en andere collega’s hier bij SHG zijn heel kort. Het is heel makkelijk om even iets te overleggen.”  – Sanne & Dominique, Fysiotherapeuten SHG Houtwijk –

“Ik werk nu 5 jaar bij gezondheidscentrum Spoorwijk en je werkt echt met betrokken collega’s die open staan voor jouw inbreng. Doordat er meer zorg word geleverd dan alleen fysiotherapie maak je op een dag meer mee en heb je de mogelijkheid om mee te denken met je collega’s over wat de beste zorg is voor een patiënt. Het leuke daarvan vind ik dat je zo meer invloed hebt op het gehele behandelproces.” Ruben, Fysiotherapeut SHG Spoorwijk en Leidschenveen-

Wie ben jij?

  • Afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in bezit van BIG-registratie
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
  • Aangesloten bij Chronisch ZorgNet is een pré
  • Je hebt affiniteit met een diverse patiëntenpopulatie waaronder ouderen
  • Kennis van en ervaring met FysioRoadmap is een pré

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s binnen enthousiaste teams
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door scholing en van elkaar te leren
  • Arbeidsvoorwaarden conform Adviesregeling InEen

Wie zijn wij?

Als onderdeel van SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag. Gezondheidscentrum Houtwijk ligt in de wijk Loosduinen, niet ver van het strand. Gezondheidscentrum Spoorwijk ligt in de wijk Laakkwartier. Beide centra zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren in de directe omgeving.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie betreffende de vacature kun je bellen naar Ilona van der Nat, praktijkmanager SHG Houtwijk, op 06 – 22007189 of Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra, op 06 45184700. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Neem ook eens een kijkje op de website van onze gezondheidscentra: gchoutwijk.nl en gcspoorwijk.nl.