« terug naar vorige pagina

Doktersassistent SHG gezondheidscentrum Leidschenveen

Word jij onze collega doktersassistente? (24 uur – 38 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij, Rebecca, Celine, Daniëlle, Ellen, Zoï en Denise, doktersassistentes in SHG Gezondheidscentrum Leidschenveen, zijn op zoek naar een fijne collega. Een duizendpoot die goed is in medisch technische handelingen en triageren en beschikbaar is voor minimaal 3 dagen in de week.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van onze patiënten. Door een goede triage kun je de ernst van klachten inschatten. Ook alle medisch technische handelingen kun je uitvoeren conform de richtlijnen. Daarnaast ben je een teamspeler en zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt.

Wie ben jij?

Je hebt de opleiding doktersassistente afgerond en bent in het bezit van een diploma. Jij bent iemand die, naast het uitvoeren van de normale doktersassistentezaken, zorgt voor een goede onderlinge samenwerking. Je wilt graag meedenken hoe zaken anders/beter kunnen, je staat stevig in je schoenen maar ziet het ook als een uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s: hier staat collegialiteit hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Een goede band onderhouden met jouw patiënten blijft altijd een speerpunt.
Gezondheidscentrum Leidschenveen ligt in een echte Vinex-wijk. Aan de rand van Den Haag, dicht bij Zoetermeer, Leidschendam en Nootdorp.
Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit zes doktersassistenten, zes praktijkondersteuners, zes huisartsen en twee huisartsen in opleiding. Ook zes fysiotherapeuten en een diëtiste horen bij het team. Zo wordt multidisciplinaire zorg geleverd.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Rebecca op telefoonnummer 070 – 320 59 50 optie 9 (woensdag of donderdag). Ook Marijse Koolen, praktijkmanager, beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar mkoolen@shg.nl. We hopen snel van je te horen!