« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Vaillantplein (24 – 32 uur)

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Dat krijgt in de Schilderswijk een extra boost. Jouw passie voor zorg is hier écht samen met de patiënt.

Wat ga je doen?

Ons gezondheidscentrum Vaillantplein ligt in de multiculturele Schilderswijk. Wij zetten ons momenteel met drie huisartsen, vier doktersassistenten en vijf praktijkondersteuners samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Door interne doorgroei is er een vacature voor een ervaren doktersassistent vrij gekomen.
Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van onze patiënten. Door een goede triage schat je de ernst van klachten in. Ook voer je alle medisch technische handelingen uit conform de richtlijnen. Door je ervaring en persoonlijkheid creëer je verbinding binnen het team en zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Naast reguliere patiëntenzorg leveren wij de huisartsenzorg voor bewoners van de maatschappelijke opvang, woonvoorzieningen voor verstandelijk gehandicapten en palliatieve patiënten in een hospice. Ook daklozen en ongedocumenteerde patiënten kunnen bij ons terecht.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma doktersassistent en hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een huisartsenpraktijk. Naast het uitvoeren van de normale doktersassistenttaken draag je actief ideeën aan ter verbetering van de kwaliteit van zorg in onze gezondheidscentrum en weet je ook collega’s hierin mee te krijgen.
Je bent goed in je vak en hebt affiniteit met complexe zorg. Je bent een enthousiaste collega, die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke zorg in een dynamische praktijk.
Ben jij daarnaast minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Dan verwelkomen wij jou graag in hartje Den Haag!

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.
Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Lisette Caminada, praktijkmanager (+31 6 14 38 68 67 of lcaminada@shg.nl). Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website van ons gezondheidscentrum Vaillantplein.