« terug naar vorige pagina

Doktersassistent BBL opleiding

Doktersassistent BBL opleiding (32 uur per week)

Spreekt dit jou aan?
In samenwerking met MBO Rijnland leidt SHG doktersassistenten op in de praktijk. Als BBL leerling doktersassistent bij SHG ga je voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s en samen met de patiënt.

Jouw werkplek bij SHG
Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij zes gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

SHG biedt je een leer-werkovereenkomst voor maximaal 32 uur per week. Je gaat maximaal 3 dagen werken en 1 dag naar school. Het salaris is gebaseerd op het minimumloon dat geldt voor jouw leeftijd.

Verder krijg je een leer-werkplek in één van de gezondheidscentra van SHG. Bij SHG breng je de theorie uit jouw opleiding in de praktijk. Iedere twintig weken wordt je beoordeeld en wordt er een studie advies uitgebracht. Indien dit positief is kun je de opleiding gewoon voortzetten. Bij een negatief advies wordt er samen met jou gekeken wat er beter moet.

Opleiding
De opleiding start op 1 september 2021 en duurt twee jaar waarbij je één dag per week naar school gaat. Deze lesdag is voor de duur van deze twee jaar altijd dezelfde. De lestijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur. De opleiding is verdeeld in acht perioden van ongeveer 10 weken. Iedere periode krijg je zowel beroepsgerichte vakken als generieke vakken, daarnaast zijn er ook keuzevakken. Een periode wordt altijd afgesloten met een toetsdag.

De beroepsgerichte vakken zijn: Triage, theorie en praktijk, Medisch technisch handelen, praktijk en theorie, Praktijkvoering, Anatomie, Kwaliteit en Deskundigheid.

De generieke vakken zijn Nederlands, Engels, Rekenen, Loopbaan en Burgerschap.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel op deze vacature. Solliciteren kan voor 15 mei 2021 via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR op het nummer 070 – 388 85 00, wij zijn dagelijks bereikbaar tot 14.30 uur.