« terug naar vorige pagina

Apothekersassistent

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grote eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. Binnen de apotheken werken we met teams waarbij we aandacht voor elkaar en de cliënten erg belangrijk vinden. Samen met de gezondheidscentra bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten uit de wijk.

Wil jij samen met ons meewerken om de gezondheid in onze wijken te bevorderen? Dan ben jij degene die wij zoeken!  Voor onze apotheken in de wijk Leidschenveen, Schilderswijk en Wateringse Veld zijn wij op zoek naar gedreven en enthousiaste

Apothekersassistenten (24 tot 36 uur per week)

 

Wat ga je doen?
Je belangrijkste taak is om samen met je collega’s de volledige medicijnuitgifte voor te bereiden en klaar te zetten. Daarnaast sta je cliënten op een vriendelijke manier te woord en adviseer je over het juiste gebruik van de geneesmiddelen. Ook promoot je actief de verkoop van andere artikelen die in de apotheek verkrijgbaar zijn.

Wat vragen wij?
Wij worden enthousiast van kandidaten die de opleiding apothekersassistente hebben afgerond. Twee jaar werkervaring als apothekersassistent is fijn, maar we vinden het niet erg om assistenten, die net van school komen, verder op te leiden in de praktijk. Ervaring met Pharmacom is een pré.
Als persoon vinden we het belangrijk dat je rust en overzicht houdt in een hectische omgeving. Daarnaast zijn samenwerken, zelf organiserend vermogen, collegialiteit en flexibiliteit belangrijke competenties.

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Voor het arbeidsvoorwaardenpakket nemen wij als leidraad de cao gezondheidscentra. We vinden ontwikkeling  en modernisering erg belangrijk en daarom bieden wij diverse mogelijkheden om je bij te scholen. Ook hebben wij regelmatig leuke uitjes met het team en hebben wij eens in de twee maanden een borrelmiddag bij één van onze centra.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R. Lalbahadoersing, manager apotheken, tel. 06-42455221.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur kun je je brief en CV sturen naar rlalbahadoersing@shg.nl, onder vermelding van het vacaturenummer 19-04.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.