« terug naar vorige pagina

Allround Doktersassistente SHG Gezondheidscentrum Houtwijk

24 – 32 uur per week

 

Wie zijn wij?

Als onderdeel van de SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. Gezondheidscentrum Houtwijk ligt in een wijk met een diverse patiëntenpopulatie. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren in de directe omgeving. Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en een diëtiste. Op deze manier bieden wij multidisciplinaire zorg aan onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt en tevens het visitekaartje van onze praktijk. Wij plannen de afspraken in door middel van triage. Als assistentes hebben wij een eigen spreekuur waar we zelfstandig medisch technische handelingen verrichten zoals bijvoorbeeld injecties toedienen, bloeddruk meten, hartfilmpjes maken en oren uitspuiten. Administratie, postverwerking en bestellingen behoren ook tot ons takenpakket.

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd doktersassistente of je bent in het bezit van een gelijkwaardige relevante opleiding in de zorg. Je houdt van afwisseling en multitasking. Ook ad hoc werken spreekt je aan. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, daardoor is de functie van doktersassistente bij ons een leuke en afwisselende uitdaging. We zoeken iemand die graag met anderen samenwerkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Kennis van Medicom is een pré.

Wat bieden wij?

Wij verwelkomen jou in een gezellig en dynamisch team waarbij je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van medewerkers is voor de SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform de CAO huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met praktijkmanager Sylvana Luiten via 06 – 82 22 59 00. Je kunt natuurlijk ook direct je sollicitatiebrief met CV mailen naar sluiten@shg.nl. Ben jij die duizendpoot die stevig in haar schoenen staat en zin heeft in een afwisselende functie als Doktersassistent bij SHG Houtwijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem ook een kijkje op onze website www.gchoutwijk.nl